Siirry pääsisältöön

Yhä vain uudestaan

Jos vaikka nyt se messari - pikaisesti. Yhä vain uudestaan vois viitata vaikka siihen että jostain ihmeellisestä syystä messariin on tässä viime vuosina ollut pakko tunkea, ei mitään järkeä, rahaa vaan kuluu ja kuka nyt oikeestaan ees haluais vietätä viikonloppua jäätävässä väenpaljoudessa? Vaikka missään ei oo mitään järkeä niin siellä oltiin tänäkin vuonna.

Meidän matka alkoi jo torstaina, Piuha kävi tekemässä ihan pätevät ja vauhdikkaat agilitytreenit ja sit kaahattiin juna-asemalle ja hypättiin Riihimäelle menevään junaan.
Riihimäellä vaihdettiin junaa ja puksuteltiin minnes muuallekaan kuin Hyvinkäälle Netan ja Riesan vaivoiksi.

Perjantaina lähdettiin Helsinkiin, Piuha ei vielä päässyt meininkeihin mukaan mutta onneks oli edes Riesa. Pyörähdin Riesan kanssa kehässä sen verran että vikaa kertaa poitsu pokas ROPin pentuluokasta.


Kävin myös vähän kokeilemassa miltä tuntuu pyöritellä agilityesteillä tervua jolla on jo homma hanskassa ja olihan se aika kivaa, onneks on toi oma liitobelgi.

Netalla odotti positiivinen yllätys kun neiti puikkonokka ei ollu tuhonnu mitään, vieraskoree vissiin mokoma ;D Koska näyttelypäivät on aina hurjan rankkoja niin iltaisin ei sen kummemmin mitään touhuttu.

Lauantaina matkattiin Piuhan kanssa melkein kahdestaan (jossain vaiheessa saatiin Tiia ja Mersu seuraks) junalla Helsinkiin ja ihmeteltiin sit sen kanssa belgikehiä suurinosa ajasta. Piuhalla oli vähän tylsää ja sitä ärsytti kun ihmisiä kulki ohi, mutta otti se kuitenkin aika rennosti myös:

Belgikehät kesti noin ikuisuuden mut päästiin sit lähtemään ja mentiin Pasilan asemalle Emman, Rosan ja Ainon kanssa, käytiin syömässä ja lopulta hypättiin kukin minnekin, me lähdettiin junalla Hyvinkäälle.



 Sunnuntaina taas oli pakko herätä aikasin kun meillä oli ohjelmassa putkikisa ja Riesalla kehän kiertoa.
Mua jännitti hirveesti mut koira oli suht positiivisena. Jossain vaiheessa sit viimein pääs skaba alkamaan, me startattiin muistaakseeni tokavikoina, tuomarina Janne Karstunen ja osallistujia kutakuinkin 14. Mun kauhuskenaariot pelkkiä putkia täynnä olevan radan kauheudesta ei tänä vuonna ihan toteutunut kun muulla ei ollut väliä kuin että putket suoritti oikeassa järjestyksessä, pään sai valita itse.

Alusta oli vähintäänkin liukas, Piuha vaan suti kun se yritti kiihdyttää, mulla meinas unohtua suoritusjärjestys ja vähän oli semmosta räpellystä mutta puhtaasti meni läpi :D Muuten en analysoi koska mulla on video!


Moisella yllettiin neljännelle sijalle! :) Ja pakollinen palkinopose jonka Iinis otti ja jota varten jonotettiin yli puol tuntia:


Sunnuntai oli myös ostospäivä, olin maltillinen ja ostin vaan kolme asiaa (ja kaikki Piuhalle :zz): nahkaisen vinttaripannan, vaaleanpunaisena ofc, mustan nahkahihnan ja vaaleanpunaisen 90cm grippihihnan treeneihin. Kaikkee muutaki hotsittavaa oli mutta koska rahaa oli rajallisesti niin :D

Messarista meidät kyydittiin Riihimäelle jonne jäätiin oottelemaan junaa ja kotiin pääsyä, kello oli liikaa ku päästiin kotiin mut oli ainaki väsynyttä belgialaista sen jälkeen. n

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jalkapotilaan elämää

Voi, voi tätä elämää Sokan jalka on lähtenyt hienosti parantumaan, kunnes eräänä aamuna tossu lähti lenkillä kahdesti jalasta ja sen vuoksi jalkaa huuhdellessani ja kuivatessani huomasin että ihosta oli lähtenyt kenties kuivaamisen yhteydessä pala irti tikkeineen päivineen. Onneksi se oli aika pintapuolinen pala, mutta altistaahan se siltikin jalkaa pöpöille tavallista enemmän. Mielestäni päästiin aika helpolla haavan kanssa, se parani varsin siististi. Pieni kuvakokoelma toipumisen varrelta: Patologin lausunto tuli leikkausviikon perjantaina (tosi nopeasti kun 14vrk oli arvio). Tuloksena kasvainmuutos, mutta todennäköisesti hyvälaatuinen ja uusiutumis- ja etäpesäkeriski on varsin pieni Patologin lausunto : "Ihomuutos etujalasta: Ekstramedullaarinen plasmasytooma Näytteessä todettiin tiiviisti pakkautuneista kohtalaisen pleomorfisista pyörösoluista koostuva, varsin tarkkarajainen kasvainmuutos. Tuumorisolujen joukossa todetaan varsin suurikokoisia kasvainsoluja, joist

Sokan varvaspäiväkirja #1

Sokan kauan sitten irronnut kynsi päätti tänä vuonna alkaa kasvamaan. Käytiin eläinlääkärissä, kynsi nyrhittiin ja sen alta löytyi epämääräinen kasvu, eli toisin sanoen poistuttiin lekurista luusyöpäepäilyn kera. Kynnessä ei ollut edes verisuonitusta ja se kasvoi haperona ja paksuuntuneena. Saatiin aikaa miettiä, että otetaanko jalasta ensin rtg ja sitten kynnen poisto, vai suoraan poisto. Erinäisten sattumusten vuoksi (pakollisia koirien yökyläilyjä hoitopaikoissa) päästiin vasta nyt useamman viikon jälkeen sitten itse toimenpiteen äärelle. Tänään oli sitten se päivä. Sokalle oli tarkoitus tehdä vähintään osittainen varvasamputaatio, että kynsi saataisiin pois. Vein Sokan aamupäivällä vastaanotolle, se rauhoitettiin ja sitten lähdin itse takaisin töihin. Iltapäivällä menin hakemaan koiraa ja leikkaus oli onneksemme sujunut hyvin! Sokan uloin varpaan luu oli paksuuntunut ja se siis myös viittaa luukasvaimeen, joten tuloksena oli käytännössä koko varpaan amputaatio. Kaikki paksuun

Kovan onnen mäyräkoira

Sairastuvalta hyvää päivää - taas kerran. Alle 5 kuukautta sitten kannoin mäyräkoiraa tassu paketissa ulos, putsasin, kuivasin ja tossutin kerta toisensa jälkeen. Kipulääkettä päivittäin ja pieni pelko takaraivossa tuleeko siitä enää koiraa. No tuli siitä, kunnes koitti syksy ja uusi ongelma. Huomasin Sokan vasemmassa etujalassa kannuskynnen yläpuolella (eli ei se varvasjalka) patin ja päätin seurata tilannetta jonkun aikaa. Kyselin vähän ympäriinsä ja sain ohjeeksi kokeilla tehdä siihen pieni reikä ja puristaa mahdollinen mätä pois. No tein reiän, mutta mätää ei tullut vaan ainoastaan hieman verta. Eli vaihtoehdoiksi jäi joko niin paksu mätä, ettei tule pienestä reiästä ulos tai ettei siellä sisällä oikeasti ole mitään mätää vaan ihan kudosta tms. Patissa oli verisuonia ja sitä arvuuteltiin mm. jostain osumasta tulleeksi. Sokkaa patti ei vaivannut, mutta ronkittaessa se oli selkeästi kipeä. Seurasin tilannetta puolisen toista viikkoa kunnes tänään aamulla varasin sitten eläi